Hoe werkt het?

Een leuke school of vereniging kost veel geld. Veel scholen en verenigingen organiseren dan ook koekacties om extra geld in te zamelen. Daarom is koekactie.nl in het leven geroepen. Via koekactie.nl kunt u tegen een aantrekkelijke prijs grote hoeveelheden koeken kopen voor uw school of vereniging of een ander goed doel.

Met de overheerlijke producten van Koekactie.nl heeft u een bijzonder kwaliteitsproduct in handen. Bij ‘producten’ kunt u zien welke producten wij allemaal leveren. De keuze is enorm en in overleg zijn er natuurlijk ook kleur- en decoratie aanpassingen mogelijk, zodat uw koeken bijvoorbeeld in de clubkleuren kunnen worden geleverd.

Waarom is de prijs zo aantrekkelijk?

Doordat u de koeken bestelt via koekactie.nl heeft u niet te maken met een tussenpersoon. Zo bespaart u kosten, waardoor de prijs verrassend laag en uw winsmarge verrassend hoog is.

Gratis

Wanneer u uw koeken bij Koekactie.nl bestelt, heeft u de mogelijkheid om een tekst van 100 karakters op de sticker van de verpakking te plaatsen. Zo geeft u uw koekactie een persoonlijk tintje. 

De organisatie

Om een koekactie succesvol te laten verlopen is een goede organisatie natuurlijk erg belangrijk. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij uw school of vereniging ondersteunen bij het opzetten van een koekactie. Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren is het belangrijk dat u zelf de volgende punten alvast op een rijtje zet.

Wijze van verkoop:

Wij adviseren vaak om een huis aan huis verkoop actie te doen. Dit kost de organisatie het minste energie en tijd. Je besteld de koeken. Verkopers komen op een afgesproken tijdstip en datum op een locatie. Koeken worden verdeeld onder de verkopers. Na 2 uur is iedereen waar terug. Geld kan geteld worden en de acties is klaar. Bij gebruik van een intekenlijst weet je als vereniging wat je moet inkopen maar heb je als verkoper meer werkt om de koeken aan de man te brengen. Vaak zijn mensen niet thuis en moet je voor een 2de keer terug

Het aantal koeken dat u denkt te kunnen gaan verkopen is afhankelijk van

Keuze uit het assortiment:

Planning van de koekactie:

Voor meer informatie en vragen kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.